Ons verhaal

Luc en Peggy hebben al meer dan 25 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove. Reeds 10 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Een uitgebreid diner, een snelle hap of een zakenlunch, wij verwelkomen u graag!

Onze kaart

Lunch

Dagsoep 7

Butcher’s Bolognaise 17

Gnocchi met pompoen 15

Secreto 07 ravioli 24

Caesar salade 16

Burrata, tomaat en naan 18

Belgisch Witblauw tache noire 22

Black Aberdeen burger 19

To Share

Secreto 07 19

Boeren plankje 5

Iberico Bellota pata negra ham 20

Ambachtelijke porchetta 12

Starters

Gebakken foie gras 22

Mergpijp, toast en pulled beef 15

Kalfszwezeriken 22

Traag gegaard buikspek 14

Butcher’s tartaar 15

Garnaalkroketten 16

Kaaskroketten 12

Duo van kaas- en garnaalkroketten 14

Ossenstaartkroketten 15

Garnaalcocktail 18

Mains

Butcher’s tartaar 21

Belgisch witblauw tache noire 24

Filet pur 29

Filet pur rossini 39

Kalfslever 24

Belgische zesrib 30

Belgische cote a l’os (2 p) 60

Duroc varkenskotelet Blackwell 19

Stoofpotjes

Varkenswangetjes met Triple d’Anvers 23

Stoofvlees van Simmentaler 22

 

Entrecôtes

BLACK ABERDEEN // Highlands, Schotland // uitgesproken smaak // sterk gemarmerd 38

PIEMONTESE // Alba, Italië // mager & mals // licht gemarmerd 38

WEST-VLAAMS ROOD // Vlaanderen, België // vol van smaak // licht gemarmerd 34

CHAROLAIS LABEL ROUGE // Charolais, Frankrijk // kruidige smaak // licht gemarmerd 40

SALERS // D’Auvergne, Frankrijk // mineraal, rijke smaak // licht gemarmerd 36

HOLSTEIN // Alpen, Duitsland // botersmaak // sterk gemarmerd 38

SIMMENTALER //Alpen, Oostenrijk // boter, volromig // sterk gemarmerd 36

RUBIA GALLEGA GUTREI // Baskenland, Spanje // mergtoetsen, kruidig/ sterk gemarmerd 45

WAGYU JAPAN // Kobe, Japan // rijke, uitzonderlijke smaak // zeer sterk gemarmerd 130

WAGYU EU // Limburg, Nederland // rijke smaak // zeer sterk gemarmerd 75

BUTCHER’S SELECTIE // vraag naar de selectie van de chef 37

Butcher’s Menu

SUGGESTIEMENU VAN DE DAG 65

Desserts

Café glacé 8,5

Dame Blanche 10

Crème Brulée 9

Rijstpap 8

Colonel 10

Sabayon 11

Kaasplankje van Tricht 12

Sauzen

Peper, bearnaise, archiduc, Blackwell, choron

Aardappelsides

Verse frietjes, kroketten, aardappelwedges

Salades

Groene salade, witloofsalade, tomatensalade

Al onze vleesgerechten worden geserveerd met 1 saus, 1 aardappelgerecht en 1 salade naar keuze

butcher's FAMILY

Badge

contact

Kapelstraat 102
2540 HOVE
+32 3 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com
BE 0644 750 684

Openingsuren:
di-vrij: 12u00-21u30 | zat: 17u30 – 21u30
zo & ma GESLOTEN

Dinsdag 7 april tot en met maandag 13 april gesloten. Terug open op dinsdag 14 april.

 

 

Map