Ons verhaal

Luc en Peggy hebben al meer dan 25 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove. Reeds 10 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Ontdek deze zomer Butcher’s Dining outdoor en kom mee genieten van het beste vlees, recht van onze Butcher’s Bull spit of van de houtgestookte ofyrs.

Onze kaart

APERITIEF SHARING

Secreto 07 19
Secreto 07 kroket 11
Bonta by de laet & van haver 12
Asian butcher ribs 13
Lamb fingers 12
Butcher’s Plate 25 (vanaf 2 personen)

Vleeskroket 15

VOORGERECHTEN

Traag gegaard buikspek 13
Thaise mosseltjes 12
Carpaccio Chianina 16
Tataki van tonijn 16
Butcher’s tartaar 15
Burrata 16

HOOFDGERECHTEN

Butcher’s entrecote zie dagsuggestie
Filet pur 29
Angus ribeye 350 gr 28
Belgische zesrib Raf Weemaes 450 GR 30
Vis op graat 26
Veggie of the day 18

Degustatie van de chef € 38 pp (per 2 personen)

 

Al onze gerechten worden geserveerd met 1 saus, 1 aardappelgerecht en 1 salade naar keuze

SALADES

Groene salade
Tomatensalade
Witloofsalade
Artisjoksalade  6
Istanbulsalade  6

AARDAPPELGERECHTEN

Verse frietjes
Aardappel in de schil
Kroketten

SAUZEN

Peper
Bearnaise
Choron
Blackwell
Archiduc

DESSERTS

Dame Blanche 10
Crème Brûlée 9
Café Glacé 8,5
Sabayon kriekenbier 11

 

butcher's FAMILY

Badge

contact

Kapelstraat 102
2540 HOVE
+32 3 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com
BE 0644 750 684

Openingsuren:
Dinsdag – zaterdag: 17u00 – 21u30
Zondag en maandag gesloten

 

 

 

Map