Luc en Peggy hebben al meer dan 32 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove. Reeds 15 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s Dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Ontdek deze zomer Butcher’s Dining outdoor en kom mee genieten van het beste vlees, gezellig tafelen en een gezellige avond!
Butcher’s Dining is de culinaire vertaling van De Laet & Van Haver naar de gastronomie.
Het restaurant, gelegen naast Butcher’s Store Hove, is een paradijs voor vleesliefhebbers, waar men naast een ruime selectie entrecotes ook van seizoensgebonden gerechten en klassiekers kan genieten.
Ontdek Butcher’s Dining en laat je verleiden door sensationeel vlees.
onze kaart
voorgerechten:
Tomatensoep | kalfsballetjes 9
Millefeuille kalfszwezerik | witloof | rucola | ansjovis 26
Traag gegaard buikspek Duroc d’olives | erwten | tuinbonen 22
Rode biet | dashi | gerookte yoghurt | kruiden (secreto + € 6) 22
Burrata | perzik | chilicrisp 22
sashimi Bleufin akami 29
Gerookte zalm | klassiek 27
Tartaar piemontese | parmezaan | aardappel 21
Handgesneden Carpaccio | truffel | macadamia | rucola 27
hoofdgerechten
klassiekers:
Lady Filet Pur I Vleesjus I Botersla I Verse Frietjes 32
Filet Pur I Vleesjus I Botersla I Verse Frietjes 42
Stoofvlees I Witloofsla I Tierentyn I Verse frietjes 24
Vol au vent I sherry fino I bladerdeegkoekje I VErse Frietjes 24
kalfszwezerikken I gesmolten witloof I guanciale 42
Tartaar piemontese I verse frietjes 29
vlaswijting I sojaboon I bonenkruid I buikspek 34
zeebaars Icourgette I nobashi 30
onglet a l’échalotte 32
van de grill:
incl. verse frietjes, botersla en saus
Rib Eye simmenthaller +- 300Gr 42
Belgische zesrib Raf Weemaes +- 600gr 64/2pers
selectie côte al los by Luc De Laet | 2 pers variabel
bavet 37
Belgisch wit-blauw 39
holstein 43
angus graangevoederd 41
txogitxu 45
carima superior 49
Wagyu Kobe 85
Degustatie van de chef 49
Vraag naar de extra selectie van de week!
extra portie frietjes 4 eat your greens 7.5
truffel frietjes 12 tomatensalsa 4.5
kroketten 4.5 pepersaus 3.5
gesmolten witloof 7.5 champignonsaus 3.5
bloemkool in bechamelsaus 7.5 bearnaisesaus 3.5
witloofslaatje 4.5 vleesjus 3.5
Butcher’s degustatie menu 75
vanaf 2 personen voor het hele gezelschap geserveerd
Starter
Butcher’s tartaar
Voorgerecht
Buikspek I Pot-au-feu | baharat
Hoofdgerecht
Meat selection by Luc de Laet
Dessert
keuze van de chef
SIGNATURE MENU BY DENNIS BROECKX 95€
vanaf 2 personen voor het hele gezelschap geserveerd
Oester | kimchi| piemontese
–
Balfego tonijn
–
mosselen | lamsoor | zeekraal
–
Rode Biet | Secreto
–
Carima |primeurs | bordelaise
–
aardbei | jivara | citroen
–
Cremeux | gerookt zout | limoen
Desserts:
Crème Brûlée 10
Dame Blanche dive in chokotoff 12
cafe Glacé 9
Sabayon kriek 12
Absoluut Kolonel 10
Kaasplankje Van Tricht 14
Citroentaartje | Duindoornbes | Rozemarijn 12
De Hemel 2.0| Rijstpap | Caraïben | Salty Caramel 12
Triffle van chocolade 12
ook voor de allerkleinsten hebben wij vanalles lekker voorzien, vraag naar onze kinderkaart in het restaurant.
Kapelstraat 102
2540 HOVE
+32 3 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com
BE 0644 750 684
Openingsuren:
Dinsdag – donderdag & zaterdag: 18u00 – 22u30
vrijdag 12u00 – 22u30
Zondag en maandag gesloten
Dennis Broeckx,
Welgekend van het sterrenrestaurant L'épicerie Du Cirque.
Dennis laat je genieten van onze vleesspecialiteiten met een vleugje Broeckx bij!