Ons verhaal

Luc en Peggy hebben al meer dan 25 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove. Reeds 10 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Ontdek deze zomer Butcher’s Dining outdoor en kom mee genieten van het beste vlees, recht van onze Butcher’s Bull spit of van de houtgestookte ofyrs.

Onze kaart

APERO SHARING

Secreto 07 21

Wagyu Secreto  24

Bontà by De Laet & Van Haver 15

Secreto 07 kroketjes (5st) 13

Bontà kroketjes (5st) 11

Falafel kroketjes (10st) 8

Piementos de padron 6,5

STARTERS

Traag gegaard buikspek 17

Carpaccio met truffel 24

Butcher’s tartaar 19

Kalfszwezeriken 24

MAINS

Butcher’s tartaar 26

Kalfszwezeriken 32

Filet Pur 36

Filet pur Rossini 41

Ribeye van de week 35

Belgische zesrib Raf Weemaes  58 (2 / pers.)

Veggie  21

Catch of the day Dagprijs

Al onze gerechten worden geserveerd met 1 saus, 1 aardappelgerecht en 1 groene salade.

ENTRECOTES

West-Vlaams Rood 36

Charolais 40

Simmentaler 39

Ierse Angus 41

Carima Superieur 48

Wagyu Kobe 80

Butcher’s Selection 39

SALADES

Groene salade 3

Tomatensalade 3,5

Witloofsalade 3,5

Istanboel salade 4,5

Gebrande wortel 3,5

Asperge stracciatella 4,5

Champignons 4

AARDAPPELGERECHTEN

Verse frietjes 3,5

Jacket potatoes 3

Kroketten 3,5

Gerookte puree (supplement) 3

SAUZEN

Peper 2

Bearnaise 2

Choron 2

Archiduc 2

DESSERTS

Dame Blanche 11

Crème Brûlée 10

Café Glacé 9

Sabayon kriekenbier 12

Sabayon witte wijn 12

Kolonel 10

Kaasplankje Van Tricht 14

butcher's FAMILY

Badge

contact

Kapelstraat 102
2540 HOVE
+32 3 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com
BE 0644 750 684

Openingsuren:
Dinsdag – donderdag & zaterdag: 17u00 – 22u30 | vrijdag 12u00 – 22u30

Zondag en maandag gesloten

 

 

 

Map