Luc en Peggy hebben al meer dan 25 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove. Reeds 10 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s Dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Ontdek deze zomer Butcher’s Dining outdoor en kom mee genieten van het beste vlees, recht van onze Butcher’s Bull spit of van de houtgestookte vuren.
APERO SHARING
Secreto 07 21
Wagyu Secreto 24
Bontà by De Laet & Van Haver 15
Secreto 07 kroketjes (5st) 13
Bontà kroketjes (5st) 11
Falafel kroketjes (10st) 8
Piementos de padron 6,5
STARTERS
Traag gegaard buikspek 17
Carpaccio met truffel 24
Butcher’s tartaar 19
Kalfszwezeriken 24
MAINS
Butcher’s tartaar 26
Kalfszwezeriken 32
Filet Pur 36
Filet pur Rossini 41
Ribeye van de week 35
Belgische zesrib Raf Weemaes 58 (2 / pers.)
Veggie 21
Catch of the day Dagprijs
Al onze gerechten worden geserveerd met 1 saus, 1 aardappelgerecht en 1 groene salade.
ENTRECOTES
West-Vlaams Rood 36
Montbéliarde 40
Simmentaler 39
Ierse Angus 41
Carima Superieur 48
Wagyu Kobe 80
Butcher’s Selection 39
SALADES
Little Jam salade 3
Seizoensalade 3,5
Witloofsalade 3,5
Gebrande wortel 3,5
Asperge stracciatella 4,5
Champignons 4
AARDAPPELGERECHTEN
Verse frietjes 3,5
Jacket potatoes 3
Kroketten 3,5
Truffelfrietjes (supplement) 7
SAUZEN
Peper 2
Bearnaise 2
Choron 2
Archiduc 2
DESSERTS
Dame Blanche 11
Crème Brûlée 10
Café Glacé 9
Sabayon kriekenbier 12
Kolonel 10
Kaasplankje Van Tricht 14
Kapelstraat 102
2540 HOVE
+32 3 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com
BE 0644 750 684
Openingsuren:
Dinsdag – donderdag & zaterdag: 18u00 – 22u30
vrijdag 12u00 – 22u30
Zondag en maandag gesloten