Ons verhaal

Luc en Peggy hebben al meer dan 25 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove. Reeds 10 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Ontdek deze zomer Butcher’s Dining outdoor en kom mee genieten van het beste vlees, recht van onze Butcher’s Bull spit of van de houtgestookte ofyrs.

Onze kaart

APERITIEF SHARING

Secreto 07 21

Bontà by De Laet & Van Haver 13

Secreto 07 kroketjes (6st) 13

Bontà kroketjes (6st) 11

Vleeskroket (1st) 15

Falafel kroketjes (10st) 8

STARTERS

Traag gegaard buikspek 14

Carpaccio met truffel 23

Butcher’s tartaar 15

Kalfszwezeriken 23

Foie Gras 23

Tataki van Wagyu Rootstaert 20

Wagyu springroll 16

MAINS

Filet Pur 32

Filet pur Rossini 38

Ribeye van de week 30

Belgische zesrib Raf Weemaes  58 (2 pers.)

Tache noir met merg 25

Veggie of the day 18

Catch of the day Dagprijs

Al onze gerechten worden geserveerd met 1 saus, 1 aardappelgerecht en 1 groene salade.

ENTRECOTES

West-Vlaams Rood 36

Salers 38

Simmentaler 39

Black Aberdeen 41

Rubia Gallega Gutrei 48

Butcher’s Selection 39

Degustatie van de chef 45

SALADES

Groene salade 3

Tomatensalade 3,5

Witloofsalade 3,5

Istanboel salade 4,5

Gebrande wortel 3,5

Asperge stracciatella 4,5

Champignons 4

AARDAPPELGERECHTEN

Verse frietjes 3,5

Jacket potatoes 3

Kroketten 3,5

Gerookte puree 3,5

SAUZEN

Peper 2

Bearnaise 2

Choron 2

Archiduc 2

Rode wijnsaus 2,5

Sjalotsaus 2,5

DESSERTS

Dame Blanche 11

Crème Brûlée 10

Café Glacé 9

Sabayon kriekenbier 12

Sabayon witte wijn 12

Kolonel 10

Kaasplankje Van Tricht 14

butcher's FAMILY

Badge

contact

Kapelstraat 102
2540 HOVE
+32 3 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com
BE 0644 750 684

Openingsuren:
Dinsdag – donderdag: 17u00 – 22u30 | vrijdag – zaterdag 12u00 – 22u30

Zondag en maandag gesloten

 

 

 

Map