Ons verhaal

Luc en Peggy hebben al meer dan 25 jaar een succesvolle beenhouwerij in Hove. Reeds 7 jaar is hier ook een restaurant ondergebracht. Butcher’s dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren. Een uitgebreid diner, een snelle hap of een zakenlunch, wij verwelkomen u graag!

LET’S MEAT

Al ons rundsvlees komt van boerderijen die we zelf geselecteerd en bezocht hebben. We werken uitsluitend met vrouwelijke runderen die maximaal 2 keer hebben gekalfd. Belangrijk is ook dat al onze rassen terroir gebonden zijn. Dit wil zeggen dat ze allemaal komen van hun eigen terroir.  Een West Vlaamse Rode koe, komt uit West Vlaanderen en niet uit Antwerpen. Wij hebben een entrecote kaart met een aanbod van meer dan 12 verschillende rassen.

Belgische Wit blauw – West Vlaams Rood – Franse Salers – Schotse Black Aberdeen – Ierse Agnus – Franse Charolais – Spaanse Rubia Galega – Zwitserse Simmentaler – Wagyu Kobe – Oostenrijkse Holsteiner – Italiaanse Chianina – Italiaanse Piemontese

LET’S DRINK

U kan bij ons kiezen uit een uitgebreide drankenkaart. Naast de gekende klassiekers hebben wij ook leuke ontdekkingen. Ons team zal u graag begeleiden met aangepaste dranken van het aperitief tot de pousse café.

butcher's FAMILY

Badge

contact

Kapelstraat 102
2540 HOVE
+32 3 455 63 71
bistro@delaet-vanhaver.com

Openingsuren:
di-za: 12.00u-21.30u
zo & ma GESLOTEN

Map